Aramidnih vlakana pakiranje Impregniran sa PTFE (2200)

Aramidnih vlakana pakiranje Impregniran sa PTFE (2200)

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina aramidnih vlakana pakiranje impregnirani s ptfe (aiflon 2200) Proizvođači i dobavljači opremljena profesionalna aramidnih vlakana pakiranje impregnirani s ptfe (aiflon 2200) tvornica. Aramidnih vlakana pakiranje impregniran sa PTFE artikla:...

Product Details

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina aramidnih vlakana pakiranje impregnirani s ptfe (aiflon 2200) Proizvođači i dobavljači opremljena profesionalna aramidnih vlakana pakiranje impregnirani s ptfe (aiflon 2200) tvornica.

Aramidnih vlakana pakiranje impregniran sa PTFE

Artikl:AIFLON 2200

Opis:

Detaljni opis proizvoda: Aramidnih vlakana pakiranje impregniran sa PTFE

Aramidnih vlakana pakiranje AIFLON 2200Aramid vlakana pakiranje Opletena od aramidnih vlakana visoke kvalitete s PTFE lmpregnation i lunricant aditiva. Izuzetno teško nosi. To pokazuje dobru kemijsku otpornost, visoka elastičnost i vrlo niske hladno flow.Compare s otherkinds pakiranja, može odoljeti ozbiljnije medija i veći perssure. Preporuka: A Minimalna osovina tvrdoće 60HRC.

Primjena:Univerzalni pakiranje se može koristiti za pumpe u svim vrstama industrije kao kemijski, petrokemijska, farmaceutska, hrana i šećer industrije, pulpe i papira mlinovi, moć ststions itd. TT je također trajan pakiranje u stanju izdržati granuliranih i abrazivne applocatons, to se preporučuje za servis na pregrijane steam.solvents,liquefied plinova, šećer sirupa i druge abrazivne tekućine. Za toplu vodu aplikacija nego može biti upotrijebljen uncooled do 160¡æ.

Ograničenja usluga

T

280

PH

2-12

V

25m/s

Rotiranje

25bara

Klipni

100bar

Ventil

200bar

D(g/cm³)

1.4

Oblike opskrbe osnovno

2-5kg/role

Pakiranje prsten R2200

Relativna ključne riječi:

Aramidnih vlakana pakiranje impregniran sa PTFE Kina aramidnih vlakana pakiranje impregniran sa PTFE aramidnih vlakana pakiranje impregniran sa PTFE dobavljač aramidnih vlakana pakiranje impregniran sa PTFE proizvođač aramidnih vlakana pakiranje impregniran sa PTFE tvornica


Hot Tags: aramidnih vlakana pakiranje impregniran sa ptfe (2200), Kina, Proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

Srodni proizvodi