Grafit pakiranje sa karbonski uglovima (Aiflon 2010)

Grafit pakiranje sa karbonski uglovima (Aiflon 2010)

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina grafit pakiranje sa karbonski uglovima (aiflon 2010) proizvođača i dobavljača opremljena profesionalna grafit pakiranje sa karbonski uglovima (aiflon 2010) tvornica. Grafit pakiranje s ugljičnim vlaknima uglova artikla:...

Product Details

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina grafit pakiranje sa karbonski uglovima (aiflon 2010) proizvođača i dobavljača opremljena profesionalna grafit pakiranje sa karbonski uglovima (aiflon 2010) tvornica.

Grafit pakiranje s kutovima Karbonskih vlakana

Artikl:Aiflon 2010

Opis: Dijagonalno opletena od proširene fleksibilan grafita, ojačana na uglovima tijekom uz kvalitetan karbonski. Kutovi i tijelo čine tri puta otporniji na ekstruzije i povećati pritisak predaje sposobnosti u odnosu na 2000.

Detaljni opis proizvoda: Grafit pakiranje s kutovima Karbonskih vlakana

Dijagonalno opletena od proširene fleksibilan grafita, ojačana na uglovima tijekom uz kvalitetan karbonski. Kutovi i tijelo čine tri puta otporniji na ekstruzije i povećati pritisak predaje sposobnosti u odnosu na 2000.

APPLICATIONG:

Može se koristiti u mnoge zahtjevne aplikacije, dinamički i Statički. Osobito je pogodna za visoke temperature i visokog tlaka u sobu u ventili, pumpe, kompenzatori, mješalice i agitatori celuloze i papira, elektrana i kemijskih postrojenja itd.

U GRANICAMA:

Stil

2010

Temperatura

-200 ~ + 550 0 C

Pritisak brzina osovine

Rotiranje

25 bar-20m/s

Klipni

100 bar-2m/s

Ventil

300 bar-2m/s

PH vrijednost

0~14

Density(appr.)

1.0~1.3g/cm3

OBLIKE OPSKRBE:

u kolutima od 1 do 5 kg, drugi paket na zahtjev.

kao pakiranje prstenje---R2010

kao polugotove dužina

Relativna ključne riječi:

Grafit pakiranje sa karbonski uglovima Kina grafit pakiranje sa karbonski uglovima grafit pakiranje sa karbonski uglovima dobavljač grafit pakiranje sa karbonski uglovima proizvođač grafit pakiranje sa karbonski uglovima tvornica


Hot Tags: grafit pakiranje sa karbonski uglovima (2010), Kina, Proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

Srodni proizvodi