Grafit pakiranje s PTFE Impregnation(2000P)

Grafit pakiranje s PTFE Impregnation(2000P)

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina grafit pakiranje s ptfe impregnacija (aiflon 2000p) proizvođača i dobavljača opremljena profesionalna grafit pakiranje s ptfe impregnacija (aiflon 2000p) tvornica. Grafit pakiranje s PTFE impregnacija artikla: Aiflon 2000 P...

Product Details

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina grafit pakiranje s ptfe impregnacija (aiflon 2000p) proizvođača i dobavljača opremljena profesionalna grafit pakiranje s ptfe impregnacija (aiflon 2000p) tvornica.

Grafit pakiranje s PTFE impregnacija

Artikl:Aiflon 2000 P

Opis: Od proširene fleksibilan grafita, koja su ojačana Tekstilna vlakna s PTFE impregnacija. U usporedbi s tradicionalnim grafit pakiranje, ima odličan Presjek nepropusnost, čvrstoću i vrlo nisko trenje-vrijednost, otporan na trošenje, ali nježan ubode i matične.

Detaljni opis proizvoda: Grafit pakiranje s PTFE impregnacija

APPLICATIONG:

Može se koristiti u mnoge zahtjevne aplikacije, dinamički i Statički. Osobito je pogodna za visoke temperature i visokog tlaka u sobu u ventili, pumpe, kompenzatori, mješalice i agitatori celuloze i papira, elektrana i kemijskih postrojenja itd.

U GRANICAMA:

Stil

2000P

Temperatura

+2800 C

Pritisak

Brzina osovine

Rotiranje

25 bar-25m/s

Klipni

100 bar-2m/s

Ventil

300 bar-2m/s

PH vrijednost

0~14

Density(appr.)

1.3 ~ 1,5 g/cm3

OBLIKE OPSKRBE:

U kolutima od 1 do 5 kg, drugi paket na zahtjev.

kao pakiranje prstenje---R2000P

kao polugotove dužina

Relativna ključne riječi:

Grafit pakiranje s PTFE impregnacija Kina grafit pakiranje s PTFE impregnacija grafit pakiranje s PTFE impregnacija dobavljač grafit pakiranje s PTFE impregnacija proizvođač grafit pakiranje s PTFE impregnacija tvornica

Hot Tags: grafit pakiranje s ptfe impregnacija (2000p), Kina, Proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

Srodni proizvodi