Mića list

Mića list

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina Mića lista proizvođača i dobavljača opremljena profesionalna Mića list tvornica. Mića list artikla: AIFLON 4300 Opis: detaljan opis proizvoda: Mića list je bez azbesta brtveni materijal, It¡s od strane odabranog Mića...

Product Details

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina Mića lista proizvođača i dobavljača opremljena profesionalna Mića list tvornica.

Mića list

Artikl:AIFLON 4300

Opis:

Detaljni opis proizvoda: Mića list

Je bez azbesta brtveni materijal, It¡s od strane odabranog Mića materijala sa odgovarajuće ljepilo nakon pritisne i ispekla, ima dobru mehaničku čvrstoću i snagu i imovinu topline otpor. Može se izrezati na razne zaptivke, također se koristi kao punilo za spiralna rana brtve. Na zahtjev, to može pojačati sa tanged metala. Dokazano je izvan svake sumnje najbolji i najpouzdaniji trajno brtvljenje osobine, niska Minimalna tlačna opterećenja, skoga podešavanja za proširenje praznine, nema snimanja ili pridržavaju prirubnice, kompenzira djelovanje u keramičke/čelik zglobova sa nejednake ekspanzije.

4300 meka zlatna Mića list

4300I zlatna Mića list ojačana sa Tanged metala

4320 mekani bijeli Tinjac list

4322 teško bijelog Tinjca list

Normalna veličina

1000 × 1200 0,5 ~ 5 mm

Temperatura

650~900° C

Pritisak

10Mpa

Gustoća

1.7~2.1g/cm3

Relativna ključne riječi:

Mića list China Mića list Mića list dobavljač Mića list proizvođač Mića list tvornica


Hot Tags: Mića list, Kina Proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

Srodni proizvodi