Kamprofile brtva

Kamprofile brtva

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od na vodećim Kina kamprofile brtva aiflmanufacturers i dobavljači opremljena profesionalna kamprofile brtva aiflon 6400 tvornica. Kamprofile brtva artikla: AIFLON 6400 Opis: detaljan opis proizvoda: Kamprofile brtva Nazubljenim brtva...

Product Details

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od na vodećim Kina kamprofile brtva aiflmanufacturers i dobavljači opremljena profesionalna kamprofile brtva aiflon 6400 tvornica.

Kamprofile brtva

Artikl:AIFLON 6400

Opis:

Detaljni opis proizvoda: Kamprofile brtva

Nazubljeni brtva Aiflon nazubljenim matallic brtva je preferirani brtvu kada poboljšane performanse u nisko sjedenje naprezanja je odlična anti blow out svojstva povezana sa značajkama required.it je pouzdano od čvrstih metala--metalni pečat u kombinaciji sa mekani brtveni lice osigurati nategnuti zgloba. Posebno je pogodna za aplikacije gdje visoke temperature, pritisci i fluktuirajućeg uvjeti su susreće poklopac nemetalnih slojeva osigurati prirubnice nisu oštećeni, čak i u ekstremnim loads.this brtva je idealna zamjena za problem aplikacije pridružene miješalica s brtve za izmjenjivači topline, posude i reaktora i razne prirubnica veza.

Relativna ključne riječi:

Kamprofile brtva Kina Kamprofile brtva Kamprofile brtva dobavljač Kamprofile brtva proizvođač Kamprofile brtva tvornica


Hot Tags: kamprofile brtva, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

Srodni proizvodi