Nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten

Nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina nazubljenim brtvu sa labav vanjski prsten Proizvođači i dobavljači opremljena profesionalna nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten tvornica. Nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten artikla: SM 6400JR Opis: Nazubljenim brtva sa...

Product Details

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina nazubljenim brtvu sa labav vanjski prsten Proizvođači i dobavljači opremljena profesionalna nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten tvornica.

Nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten

Artikl:SM 6400JR

Opis: Nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten

Detaljni opis proizvoda: Nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten

Aiflon Nazubljena metalna brtva je preferirani brtvu kada poboljšane performanse u nisko sjedenje naprezanja je obavezna. Ima odlična anti blow out svojstva povezana s je pouzdano od čvrstih metala na metal pečat u kombinaciji s mekani brtveni lice osigurati nategnuti zgloba. To je posebno pogodan za primjene gdje visoke temperature, pritisci i fluktuirajućeg uvjeti su naišli. Nemetali poklopac slojevi osiguravaju da prirubnice nisu oštećeni, čak i kod ekstremnih opterećenja. Ova brtva je idealna zamjena za problem aplikacije pridružene miješalica s brtve, za izmjenjivači topline, posude i reaktora i razne prirubnica veza. (Tlak: (6.4 ~ 25Mpa)

Debljina grafit ili PTFE lice je obično 0,5 mm.

Ovisno o Centriranje prsten s jeftiniji materijal (normalno: CS) i tanje debljine (normalno: 1,5 mm) za stil 6400 SJ, možda je ekonomičniji od 6400JR.

Relativna ključne riječi:

Nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten Kina Nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten Nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten dobavljač Nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten proizvođač Nazubljenim brtva sa labav vanjski prsten tvornica


Hot Tags: nazubljenim brtva sa labav vanjskog prstena, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

Srodni proizvodi