Nazubljenim brtva s vanjskom prstenu

Nazubljenim brtva s vanjskom prstenu

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina nazubljenim brtvu s vanjskom prstenu sm 6400jr proizvođača i dobavljača opremljena profesionalna nazubljenim brtva s vanjskom prstenu sm 6400jr tvornica. Nazubljenim brtva s vanjskom prstenu artikla: SM 6400JR Opis: Nazubljenim brtva sa...

Product Details

Jeduhovni Aiflon Brtveni materijali co, Ltd je jedan od vodećih Kina nazubljenim brtvu s vanjskom prstenu sm 6400jr proizvođača i dobavljača opremljena profesionalna nazubljenim brtva s vanjskom prstenu sm 6400jr tvornica.

Nazubljenim brtva s vanjskom prstenu

Artikl:SM 6400JR

Opis: Nazubljenim brtva s vanjskom prstenu

Detaljni opis proizvoda: Nazubljenim brtva s vanjskom prstenu

Aiflon Nazubljena metalna brtva je preferirani brtvu kada poboljšane performanse u nisko sjedenje naprezanja je obavezna. Ima odlična anti blow out svojstva povezana s je pouzdano od čvrstih metala na metal pečat u kombinaciji s mekani brtveni lice osigurati nategnuti zgloba. To je posebno pogodan za primjene gdje visoke temperature, pritisci i fluktuirajućeg uvjeti su naišli. Nemetali poklopac slojevi osiguravaju da prirubnice nisu oštećeni, čak i kod ekstremnih opterećenja. Ova brtva je idealna zamjena za problem aplikacije pridružene miješalica s brtve, za izmjenjivači topline, posude i reaktora i razne prirubnica veza. (Tlak: (6.4 ~ 25Mpa)

Debljina grafit ili PTFE lice je obično 0,5 mm.

Ovisno o Centriranje prsten s jeftiniji materijal (normalno: CS) i tanje debljine (normalno: 1,5 mm) za stil 6400 SJ, možda je ekonomičniji od 6400JR.

Relativna ključne riječi:

Nazubljenim brtva s vanjskom prstenu Kina Nazubljenim brtva s vanjskom prstenu Nazubljenim brtva s vanjskom prstenu dobavljač Nazubljenim brtva s vanjskom prstenu proizvođač Nazubljenim brtva s vanjskom prstenu tvornica


Hot Tags: nazubljenim brtva s vanjskom prstenu, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

Srodni proizvodi